Stuff you should never google (2.part)

Takže vám se minulý článek líbil?

naposledy-aktualizovane26

zaznam-cele-obrazovky-17-12-2016-214732-bmp

zaznam-cele-obrazovky-17-12-2016-215045-bmp

Dear god, ani nevíte, kolika sračkami jsem se na webu proklikala, abych tenhle článek sestavila, važte si mého utrpení


Shovel dog

Je obecně známé, že lidé jsou největší zvířata. Mě osobně se hnusí dvě skupiny lidí – pedofilové a lidé, co ubližují zvířatům. Pokud máte doma psa, nebo máte v oblibě psíky, na toto video radši neklikejte.

Nechci obviňovat asiaty za jejich vybrané chutě, ale… vážně lidi? Máte za potřebí umlátit nebohého psa jen kvůli tomu, že ho chcete za jídlo na nový rok?

Hnusí se mi to, kam lidé dokáží zajít..

Trypophobia

Jsem si tak 69% jistá, že si to alespoň polovina z vás už někdy googlila, ale pro ty, co neví, o co zde jde..

Trypophobia je fobie z malých dírek nebo.. věcí, jako jsou ty na obrázku dole. Nesmějte se, tahle věc existuje a pro jisté citlivé lidi je dosti, jak to říct… triggerující?

Jeez, proč je to tak… nechutné?!

WHAT THE FUCK

Gabriel Kuhn and Daniel Petry

Danielovi bylo 16 a jeho kamarádovi Gabrielovi 12, jejich společnou vášní byla RP hra jménem „Tibia“. Gabriel si od svého přítele půjčil nějaké ty peníze do hry, ale později mu je nesplatil. Daniela to tak vytočilo, že se rozhodl vtrhnout mu do domu, zmlátit ho a znásilnit. Poté ho udusil a jeho dolní polovinu těla odřezal motorovou pilou, nezastavily ho ani Gabrielovo prosby a křik.

Daniel se snažil schovat tělo do podkroví, ale nedokázal ho zvednout, takže ho jen nechat válet se na zemi.

Po pozdějším ohledáním policie bylo zjištěno, že nebohý kluk byl stále naživu, když mu uřezával nohy, zemřel až na vykrvácení..

Jisté fotky jsou fakt přísný gore, doporučuji lidem, co se dělá špatně z pohledu na krev, radši tento bod přeskočit..

Že si radši nešli zahrát Minecraft..

Tickly ear

Já osobně jsem člověk, který naprosto nenávidí BROUKY. Pavouci jsou v pohodě, ale když vidím jakéhokoliv brouka, začnu panikařit. Proto pro mě bylo tak příšerně těžké sledovat toto video, ve kterém se vzdálený příbuzný švába uvelebil v uchu nebohého člověka.

Jesus christ, jak si toho může nevšimnout?!

Prej ho trochu bolela hlava

3 guys 1 hammer

Toto video mi asi před čtvrt rokem ukázala kamarádka a furt na něj musím myslet… Určitě víte o mé obsesi s Deep Webem, na kterém se údajně dají najít Red Rooms, kde se streamuje vražda, ale jak tak koukám, podobné věci se dají najít i na surface webu přes ZASRANÝ GOOGLE CHROME.

V tomto videu prostě jde o jisté dva mladíky, ukrajinské sériové vrahy, kteří byli médii přejmenováni na „Dnepropetrovsk maniacs“. Tito dva idioti sami sebe natočili, jak svoji oběť mlátí kladivem, hlavně do obličeje, dokud neukončí její utrpení.

Video nějakým „zázrakem“ uniklo na internet a začalo si žít vlastním životem na gore stránkách..

Cyka blyat

Reddit 50/50

Minule tu byl Run the Gauntlet, nyní zde máme mnohem známější ale i zábavnější věc. Upřímně, Reddit mám ráda, beru odtuď creepypasty, Day I hired a hitman a nyní i tohle..

Máte zde šanci 50 na 50, že se vám zde ukáže buď normální nebo roztomilá věc, a nebo naopak hnusné, krvavé a žaludek obracející věci. Unikátní zábava na přespávačky, nemyslíte?

A jestli se rovnou na začátek chcete znechutit, dám vám sem pár odkazů na věci z tohoto webu, abyste měli přehled o tom, co vás čeká, když vám to nevyjde…

WHAT THE FUCK

WHAT THE FUCK #2

Jste dostatečně odvážní?

Fournier

Každý z nás někdy zapochyboval nad svým jménem, každý si někdy myslel, že ho má děsný a jakmile mu bude 18, nechá se přejmenovat. Vsadím se s vámi ale o basu piv, že horší než basketballista Evan Fournier ho mít nebudete.

Dokonce sám Evan upozorňoval na Twitteru, abyste si to nevyhledávali!

Bless u Evan

Když si to totiž zadáte do vyhledávače, vyjede vám… jistá věc, která zejména mužům neudělá moc dobře.

Brown Recluse Spider Bite

Děkuji za tip Kyuu, které do budoucna slibuji více Deep Web shitů c:

Okay guys, všichni víme, že máme vítr z pavouků, a to ani nemusí být jedovatí nebo nijak nebezpeční, stačí tradiční „Johana“ nebo Daddy Long Legs. Ale když už jde o ty opravdové jedovaté zabijáky, není to žádná prdel. Zvlášť, když vás hryznou.

Tento hajzlík se v češtině nazývá koutník jedovatý a jeho jed dělá s lidským tělem… zlé věci. Určitě si dvakrát rozmyslíte, jestli se chcete vypravit do Spojených států.

Mazel

Brick through windshield video

Smrt si jednou přijde pro každého, bez varování a často i z takových zákoutí, ze kterých byste to čekali nejméně.

Podobně jako v prvním díle těchto fucked up věcí, kde jsem měla nahrávku muže při pádu střechy jedné z věží 11. září, zde mám video se záznamem nešťastné smrti jisté matky z ruské rodiny, která si vyjela autem na výlet.

Prostě… jen si představte, že by se toto stalo vaší mamince.. je to příšerně srdcervoucí video..

The Bleach Challenge

Po internetu kolují různé challenge, ale ať už se jedná o Manequinn challenge nebo Dont judge me challenge, jsou to píčoviny.

Ale challenge v tom, kolik bělidla vypijete naráz? To muselo přijít z Ruska ne? Nebo..?

Tato připitomělá věc pochází překvapivě z Ameriky a hlavní aktér už mohl být spatřen ve videu s podobným podtextem, tentokrát ale s mlékem, které později „překvapivě“ vyzvracel. Bude tomu tak i s bělidlem?

*když spatříš yaoi s Jeffem a Slendermanem*

.

.

.

.

.

Calm ur tits, tohle není reálný. I když je to dost přesvědčivý, že? To vybělené triko, zvratky plné krve… Na YT velice lehce můžete najít video od režiséra této voloviny, kde vše vysvětluje. Musím ale uznat, že tohle bylo vymyšleno chytře, right?

5 komentářů: „Stuff you should never google (2.part)

  1. upřímně miluju takovéto články které se byť jen povrchově dotýkají deepwebu jelikož na tabletu toho moc nevyhledám :’D otevřela sem vše krom těch psů na to bych neměla „>,>

    To se mi líbí

  2. God…
    To první. Brečela jsem jak malá, prosím, že někdo pak ubil lopatou toho muže..? Jak někdo vůbec dokáže mít srdce tohle dělat?!
    Pak se mi ještě obrátil žaludek u toho Redditu. Chtěla jsem vidět cokoliv. Jen ne chlápka kterej kurva sní myš i s detailním pohleden, jak jí rozkousl střeva…!! Kurňa.
    Tohle si budu pouštět před testem matiky.

    To se mi líbí

  3. omg… o tom rozřezaným těle jsem slyšela, a i když to video na ytb je cenzurovaný (rozmazaný) je to tam docela dobře vidět… D: rozhodně v tom pokračuj!! :3

    To se mi líbí

Napsat komentář